Den intelligente Forenings-hjemmeside  
 
 
 
  Hjem
  Formålet med siden
  Aktivitetskalenderen
  Diskussionsforum
  Markedspladsen
  Sponsorannoncer
  Gæstebog
  Busplan
  Søgeportalen
  Emnesiderne
  Forside og design
  Webmail til alle
  Priser
  Kontakt os
 

Hjemmesideprogrammet er udarbejdet med udgangspunkt i foreningernes typiske behov for information, samtidig med at der er rig mulighed for at gøre siden individuel og unik.

 

  • Aktivitetskalenderen har en kernefunktion på hjemmesiden. Her kan der indsættes op til 20 forskellige aktiviteter dagligt, samt informationer der løber over en længere periode.

  • Selvom aktiviteten er sat i kalenderen er det stadig ikke givet, at alle medlemmerne bliver opmærksomme på den. Et rigtigt godt arrangement kan falde til jorden, fordi alt for få personer fandt ud af at det blev afholdt.

  • Her kommer Den intelligente forenings-hjemmeside ind i billedet, som selv kan sende en email til alle medlemmer, med et link direkte til den nye aktivitet. I løbet af få sekunder , er alle medlemmer blevet informeret om arrangementet.
    Hvis nogle medlemmer af eget valg ikke ønsker at modtage nyhedsbreve via email, kan de gå ind på hjemmesiden og framelde dem. Derefter sorterer hjemmesiden dem automatisk fra, når nyhedsbrevene udsendes.

Billedet er formindsket i forhold til originalen
  • Har man alligevel glemt et arrangement, bliver man mindet om det på hjemmesidens forside samt søgeportalen, som automatisk viser de næste 5 aktiviteter, der afholdes.

 

 
Copyright © 2006 - 2019 v/ Andrewscom