Den intelligente Forenings-hjemmeside

Forside og design
  Webmail til alle
  Kontakt os

Forenings-hjemmesiden er et attraktivt sted at annoncere for virksomheder i omegnen.

• Foreningen udvælger et medlem som skal være ansvarlig for erhvervssiden (sponsorsiden). Dette medlem kontakter erhvervslivet og tilbyder en sponsorplads på siden.
  • Der kan sælges annoncer inden for to priskategorier:

1. Annonce som kan indeholde både billede og tekst. Vises på skift med andre sponsorannoncer på forsiden, samt i tilfældig rækkefølge under linket 'Erhverv' . Der linkes automatisk til virksomhedens eventuelle hjemmeside.

2. Samme annonce som pkt. 1 + egen underside under linket: 'Erhverv' som virksomheden selv kan redigere.
    Denne annonceform er ideel for en forretning, som hver uge sætter nye tilbud på siden. Idet det er muligt at sende nyhedsbrev ud omkring opdateringen af siden, vil alle medlemmer straks få kendskab til tilbudene. Medlemmerne kan dog framelde dette nyhedsbrev, hvis de ikke ønsker det.
  • Det er enkelt at oprette en sponsorvirksomhed på hjemmesiden.
    Man skal bare udfylde et skema med firmanavn, adresse, telefon osv. samt evt. indsætte et billede eller logo.
    Ønsker virksomheden en underside, skal man bare krydse det af i skemaet, og hjemmesideprogrammet opretter annonce + underside helt selv.
    Hjemmesiden sørger også selv for at fremvise annoncerne på forsiden og på erhvervssiden.